1 ruhadarab - több stílus: Statement nyaklánc

A napsütés és a kellemes időjárás juttatta eszembe ezt a sorozatot, ami szégyenszemre jól elfelejtődött a részemről. De mint említettem, most beugrott, így azon nyomban le is vadásztam egy megfelelő darabot, melyet aztán 3 különböző stílusú szettbe illesztettem be!

Statement nyaklánc

Igyekeztem kimozdulni a komfort zónámból, de ez csak a színt tekintve sikerült, viszont abba aztán jól belenyúltam. Ez a fűzöld ugyanis kényes árnyalat, s mivel nem egyszerre készítettem el a szetteket, így csak utólag láttam, hogy eléggé egy síkon mozogtam, de nem akartam már újraalkotni egyiket sem, mert nekem ettől még tetszenek így. :) Remélem Nektek is fognak és ne feledjétek el megírni, hogy Ti még mivel egészítenétek ki az összeállításokat vagy hogy alapból mivel párosították volna ezt a nyakláncot!

Zara

Hivatalosan/munkába
Végtelenségig egyszerű szett, de a nyakláncnak így legalább elég figyelem jut. A blézerrel és/vagy kabáttal még csempészhetünk egy kis színt az outfit-ünkbe és persze a körmeinket se hagyjuk szabadon! Hivatalosabb, picit elegánsabb megjelenést követelő helyekre bátran viselhetünk egy ilyen összeállítást.

Mango, H&M, H&M, Bershka, Catrice

Lazán/hétköznapokra
Egy picit a maszkulin vonal felé mozdultam el ezzel a szettel - ilyen sem volt még. :) Pedig alapvetően azok az összeállítások, melyek hasonló mértékben tartalmaznak férfiasabb stílusú darabokat, tetszenek nekem. A blézert és a cipőt a slim farmer, a légies felső és a nyaklánc ellensúlyozza. Kényelmes, de csinos, igazi rohangálós szett, így a hétköznapokra tökéletes választás lehet. Én még egy kalapot is el tudnék hozzá képzelni!

F&F, Bershka, H&M, H&M, H&M

Elegánsan/buliba
Egyszerű, nem túl kihívó, de összességében mégis csinos és szexis szett ez a fehér blúz a lila szoknyába tűrve, melynek színét szépen kiegészíti a nyaklánc zöldje. Én biztosan, hogy arany sminket párosítanék ehhez az outfit-hez, illetve még egy karkötővel is kiegészíteném!

Mango, CCC, H&M, Maybelline, Mango

Ti szeretitek a feltűnő nyakláncokat? Melyik szett tetszik a legjobban?

Az "1 ruhadarab - több stílus" eddigi részei:

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Szuper poszt:) x
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

djkaty írta...

Jaj, annyira szeretem az ilyen bejegyzéseidet! Ezt a nyakláncot pedig nagyon elfogadnám *.*

Thimmyke írta...

Vagány nyaklánc. :) Az utolsó összeállítás a kedvencem. :)

Megjegyzés küldése