Azok a '90-es évek TAG

Ki ért még velem egyet abban, hogy jó volt gyereknek lenni a '90-es években? :) Nem csoda, hogy amikor először láttam ezeket a tag-eket a blogokon, azonnal felkerült nálam is a listára! Aztán persze el is felejtettem, de a minap felfedeztem a piszkozatok között, így most fogtam magam, kitöltöttem és megosztom Veletek is a válaszaimat!


1. Kedvenc Disney mese?
Nálam abszolút az "A kis hableány" volt a nyerő. Nagyon pici voltam még, mikor először láttam, így szerintem a tudatom eleve kizárta a többit és ez maradt meg a favoritnak. :D (Volt egy szuper Ariel-es ruhám is, imádtam.) Viszont az összes többi Disney hercegnős mesét is szeretem, és nagy kedvenc volt még "101 kiskutya" (ezért lett dalmatánk <3) és a "Macskaarisztokraták" - ez utóbbi tuti meg is van még videókazettán. :)

2. Melyik volt a kedvenc együttesed?
Spice Girls - bár egyáltalán nem mondanám, hogy ismertem az összes számukat. Viszont játszottunk Spice Girl-öset a szomszédlányokkal és akkor én voltam Victoria. :D

3. Mi volt a kedvenc édességed? 
Autós, Piros Mogyorós, Kinder tojás, Francia drazsé, most így hirtelen ezek jutnak eszembe. Egyébként ezeket még ma is szeretem, talán azért is ezek jutottak eszembe elsőre. :)

4. Kedvenc társasjáték vagy egyéb játék?
Barbie baba. :D De mivel két bátyám van, így én is legózgattam, társasjátékok közül meg ami eszembe jut a Rizikó (ezt nem a szabályok szerint játszottuk :D) meg egy Nesquick nyuszis játék, ami nagyon jó volt! :)

5. Mi volt a kedvenc Happy Meal figurád a McDonalds-ból?
Hmm, volt egy pár, a Toy Story-s pásztorlány (ami körbe-körbe pörgethető volt) nagy kedvenc volt, vittem még az oviba is. De volt Mulan-om is felhúzható lóval meg a Szépség és a Szörnyeteg-ből egy szekrény, ami tök jó volt a Barbie-aimnak. :D Ezek viszont már nincsenek meg, de a kis cuki Furby-m még mindig ott csücsül a szekrényemen. :)

6. Kedvenc könyv/mesekönyv?
Rengeteg könyvünk volt/van, így mesekönyvünk is. A kedvencem az Ezeregyéjszaka meséi, nem csoda, hogy elvarázsolt, hisz maga a könyv is olyan szépen van illusztrálva, és még a történetek is nagyon jók. De mindig szerettem a Világszépés/Tündérhercegnős meséket is, illetve a Tesz-Vesz városos könyvünk is imádnivaló. Van még egy Dínó családos könyvünk is, az is cuki. :) Aztán '99-ben meg ugye jött a Harry Potter. :)

7. Kedvenc ruhaboltod akkoriban? 
A legtöbb ruhámat csak úgy kaptam különböző kis boltokból, butikokból, szóval nem volt kedvencem, nem foglalkoztatott ez a dolog még akkoriban.

8. Kedvenc Cartoon Network meséd?
A Tom és Jerry a legeslegkedvencebb, de sok mást is szerettem még, pl. Scooby Doo, Dexter laborja és hasonlók. Egyébként némelyik így utólag visszanézve azért elég nyomasztó vagy beteg, nem?! :D Pindúr Pandúrokban az a majom meg a Boci és Pipi, vagy a Bátor, a gyáva kutya. :D

9. Mit néztél a tévében, ha hazaértél a suliból?
Eleinte meséket (mint a Mila szupersztár), később sorozatokat (Xéna, Herkules), még később szappanoperákat. De mikor kertes házban laktunk, akkor mindig szívesebben játszottunk odakint. :)

Remélem jó volt kicsit nosztalgiázni velem és tetszett Nektek ez a tag! :)

8 megjegyzés:

Dii írta...

:3 Jajj ez annyira jó! Lehet nekem is ki kéne töltenem, olyan jó volt olvasgatni a válaszaidat :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Tetszettek a válaszok, én is kitölteném, de 90-be már 17 éves voltam, 92-be meg már terhes az első gyerekemmel :D

Unknown írta...

nekem is a Tom és Jerry volt a kedvencem :)

http://laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu/2014/02/blogsale-ii.html

Nóra írta...

milyen kis cuki vagy! :D

mrs__kovacs írta...

Jajjj de édi ez a kép :D

Elíz írta...

:$ :D

Unknown írta...

De jó, én is Ariel rajongó voltam/vagyok. :)

Unknown írta...

Hey :)
Your blog is really great-i love it so much. Maybe you're interested in following each other ? I would love it ❤ Pls let me know in a comment on my blog
kisses, Anna ♥

Megjegyzés küldése