Homok és glitter manikűr

Végre nőtt annyit a körmöm, hogy formára tudtam reszelni. Ez a kockásított körömforma a legelőnyösebb az én alapból meglehetősen furcsa körmeimnek. Ez pedig, hogy újra egy viszonylag egységes és nekem tetsző képet mutatnak a körmeim, meghozta a kedvem a lakkozáshoz! A Manikűrvadászat óta nem is szerepelt manikűr a blogon, úgyhogy ideje is volt már a körmös posztnak! 
Ezer éve ki akartam már próbálni a Mannától nyert Charm Limit lakkomat és ma, mikor azon kezdtem el gondolkodni, hogy milyenre is fessem ki a körmeimet, eszembe jutott, hogy mostanra már tényleg eljött e lakk ideje. Rögtön beugrott egy manikűr képe, nem is kellett kipakolgatnom a lakkjaimat és megnézegetnem, hogy tényleg jól mutatnának-e, hanem célirányosan emeltem ki a fiókból a 3 másik szükséges üvegcsét!


Egy skittlette manikűr lett az eredmény és azt kell hogy mondjam, nekem nagyon tetszik! Persze ebben nagy mértékben közrejátszik az, hogy két homoklakkot is használtam hozzá, amiket ugye már alapból imádok. A Lovely Baltic Sand kék lakkja két rétegben került a hüvelyk- és a mutatóujjamra, de igazából már egy rétegben is tetszett. Imádom. Nem kevésbé a fehér Snow Dust lakkot, amit két réteg fehér Lovely lakkra húztam rá egy rétegben. Nekem már így is nagyon tetszik, most teszteltem először, legközelebb szerintem két rétegben fogom fehér alapra felkenni az összes körmömre - az lesz ám csak a tömör gyönyör! A CL lakkot pedig szintén két réteg fehér lakkra kentem, kicsit halászgatni kellett a glittereket és szálakat, de végül csak sikerült viszonylag egyenletesen eloszlatnom.




Talán a színvilága és a jeges csillogás miatt picit télies hangulatú vagy legalábbis hideg manikűr lett, de ugyanakkor a glitterek miatt vidám is szerintem. :)

Használt lakkok:
Lovely Color Mania - ? fehér lakk
Charm Limit - Color Cosmetic 7
Lovely Snow Dust - Nr 2
Lovely Baltic Sand - Nr 3

Hogy tetszik Nektek? Ti milyen alapra kennétek fel ezt a CL lakkot?

14 megjegyzés:

bokorbogi93 írta...

Nagyon tetszik! :)

Timi írta...

Nagyon szép! :)

Dii írta...

Nyami, nagyon tetszik :)

Juju írta...

Nagyon szép! :)

Unknown írta...

Gyönyörű az a sand lakk:))

Liza írta...

király lett :)

Unknown írta...

Nagyon tetszik, vidító! :)

Yvusss írta...

nagyon szép lett! : ) Kedvem támadt felkenni a kék sand lakkot :)

djkaty írta...

Jaj, de nagyon szép ez a manikűr! Az egyik legszebb, kék homoklakkal készült mani, amit valaha láttam :-)

Ági írta...

Nagyon szép lett :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen csajok! :)
Katy: jajj de aranyos vagy, köszönöm! :*

Manna (mannakörmök) írta...

nagyon tetszik. :)

Nóra írta...

de szép lett! :)

Thimmyke írta...

Csini lett! :)

Megjegyzés küldése