Jöhet vagy mehet?

Mindenféle bevezető nélkül lássuk is, hogy ezúttal mi lesz az a két dolog, melyekről a véleményeteket kérdezem!

Feliratos felsők
A mostani divatheteken sok helyen vonultak feliratos felsőkben, ruhákban a modellek a kifutókon, így jött az ötlet, hogy most erről kérdezlek Titeket. A hazai boltokban tucatszám fellelhetők a különböző feliratokkal díszített darabok, de vajon mennyien kedvelitek és viselitek szívesen ezeket?
Véleményem: Jöhet is, meg mehet is. Nem teljesen zárkózom el ezektől, ugyanis vannak, melyek tetszenek, főleg az egyszavasak vagy azok, melyeken frappáns vagy vicces szöveg olvasható. Viszont a "sexy girl" és hasonló feliratokkal ellátott darabok nagyon nem tetszenek. :D

Rúzsceruzák
Talán elsőként a Clinique dobta piacra a rúzsceruzákat és azóta számos másik cég is kiadta a saját verzióját már. Találhatunk a Max Factor, a Catrice vagy az IsaDora kínálatában is, de akár az H&M-ből is beszerezhetünk egyet. A legtöbb rúzsceruzának remek hidratáló hatása van, bár a színük intenzitása általában halványabb, mint egy rúzs esetében.
Véleményem: Jöhet! Van 3 Chubby Stick-em és imádom mindhármat! Mivel még mindből van (jó sokáig elég egy!), így majd szerintem csak a Glamour-napokon fogok szétnézni más márkák háza táján, de akkor egészen biztosan, mivel nekem nagyon bejönnek ezek a rúzsceruzák!

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Nekem mind2 jöhet, nekem egy rúzscerkám van, az essence-s és nagyon szeretem!

Gabica írta...

Aranyos és vicces feliratos felsők jöhetnek, de amin már közönséges a szöveg, az szerintem gáz.
A rúzsceruzákat imádom! Most a Dm-ben a Manhattannél 700Ft körül lettek leárazva a rúzsceruzák. A lilába bele is szerettem! :)

Dii írta...

A feliratos pólókat én nagyon kedvelem, bár oda kell figyelni, hogy mit írnak rá :) Rúzsceruzát pedig még nem próbáltam, de nem vagyok ellenük.

Anna írta...

Nekem mindegyik jöhet-kategória! :)
Szeretnék egy "shopping is my cardio" és egy "Je ne regrette rien" feliratú pólót. :P

Réku írta...

Minkettő jöhet.

Unknown írta...

jöhet mind 2 :D Bár a feliratos felsőknél nem mindegyik tetszik, abban válogatós vagyok... a közönséges szövegűeket nem venném fel.
http://beusmink.blogspot.hu

Thimmyke írta...

Nekem két Catrices darabom van és nagyon szeretem őket. :)

Megjegyzés küldése