Vélemények - szemkörnyékápoló és körömerősítő

Már eltelt egy kis idő, mióta megvettem a Garnier szemkörnyékápolóját, ezért gondoltam leírom az eddigi tapasztalataimat. (Bemutatását lásd a korábbi posztban.) Nyilván a ráncok csökkentésének/megelőzésének tekintetében még nem tudok mit mondani, ahhoz nagyon csodakrémnek kellene lennie. :) A vásárlás, azaz május 9. óta használom folyamatosan (csak esténként). Az eddigi tapasztalatok alapján nekem bevált, hűsíti, hidratálja a szemem környékét, ráadásul nem puffadt mostanában a szemem sosem. Pedig stressz is ért és a melegben alvás után is bedagadt máskor. Megkockáztatom, még a karikáimat is csökkentette. :) 


A pici tégely könnyen nyitható, zárható, rengeteg van benne, még nagyon sokáig elég lesz, természetesen majd később is írok még róla, hosszabb idő elteltével. Az illata se nem rossz, se nem jó, de felvitelkor már nem is érződik. Viszont felvitelkor nagyon oda kell figyelni, nehogy a szembe kerüljön, mert ha belekerül, akkor baj van. Tegnap belement a szemembe, hát kellemetlen volt, be is vérzett. :\
Nézzük a körömerősítő lakkot. 
Nemrég vettem, itt mutattam be. Igazából róla csak 1-2 infót akarok (és tudok) elmondani. Egyik, hogy felkenve kékes-lilás színe lesz a körmeinknek, mintha nagyon fáznának a kezeink. :D Olvastam, hogy elvileg UV-fényben világít :D hát érdekes, ezt nem írták róla, bár nem zavar igazából. :) Viszont mikor kicsit lejött már belőle, gondoltam kenek rá még egy réteget, erre bebuborékosodott az összes körmömön. :\ Később pedig, mikor le akartam mosni a lakkomat (kipróbáltam a színátmenetes körmöket, egy rétegeket kentem fel a körmeimre), a színt leszedte, de utána észrevettem, hogy az alaplakk még mindig rajtavan kb. teljesen :O Szóval mégegyszer le kellett mosnom külön azt is, mit ne mondjak, tartós. Azóta viszont nem kentem fel rá megint, sőt semmit se csinálok se a körmömmel, se a körömággyal, se a köröm melletti bőrrel, mert el akarok menni japán manikűröztetni. :)

Ti használjátok valamelyiket? Beváltak? Japán manikűrről mi a véleményetek?


2 megjegyzés:

Lara írta...

Kaptál egy dijat tölem. http://noitaska.blogspot.ro/2012/07/dijat-kaptam-koszonom.html

Elíz írta...

Köszönöm szépen, mindjárt írom is a bejegyzést! :)

Megjegyzés küldése