Fontos!

A nyereményjáték lezárult csütörtökön éjfélkor, mostanra összeírtam az összes jelentkezést. (Ami tovább tartott, mint gondoltam :D)
A sorsolás előtt azonban néhány dolgot muszáj megemlítenem.
Mindenkinek reagáltam a kommentjére, alapesetben csak annyit, hogy hány esélyt szerzett az illető. Azonban itt is akadtak fennakadások, a legtöbbször a megosztással. Sajnos sok esetben nem találtam az adott személy idővonalán, de olyan is volt, akinek kb. semmit sem láthattam az üzenőfalából, hiszen nem vagyok az ismerőse. Ezt a beállításoknál lehet megváltoztatni, csakúgy mint a megosztott információk láthatóságát.
Volt néhány ember, akit nem találtam a feliratkozott olvasók között azon a néven, amit megírt. Néhány embernél megtaláltam máshogy (olyan névvel, mint amin fb-on is követ), de akadt pár, akit nem találtam meg. Ha mégsem emlékszel pontosan, mi lehetett az eredeti neved, de van pár tipped, írd meg és én megnézem, van-e olyan. Természetesen nem feltételezem, hogy nem követtek igazából, hiszen minden más stimmelt ilyen esetekben. :) (Gondolkodom is, hogy így is felírom a plusz esélyt Nektek.)
Ellenőrizzétek ezeket és ilyen esetekben küldjetek egy print screen-t a megosztásról, stb.-ről a divatesatobbi@freemail.hu-ra, vagy töltsétek fel képfeltöltőre és a linket írjátok meg!
Csak 1-2 napot fogok várni, gondolva itt azokra, akik hibátlanul teljesítették a nyereményjáték feltételeit! Remélem megértitek. :)
Még egy dolog: melyik sorsolást szeretitek jobban/részesítitek előnyben? Azt amikor egymás alatt vannak az általatok szerzett esélyek és nincsenek megkeverve, tehát pl. 4,5,6,7,8-cas számokkal is egy személy nyer, vagy ha megkavarom az egész névsort, így egy személyhez pl. a 3,76,11,89,13-as számok tartoznak?
Amelyikre több szavazat jön, úgy fogok sorsolni! A nyertes itt lesz kihirdetve!

6 megjegyzés:

M. írta...

nekem mindegy, hogy hogyan szavazol! ;) de a ha kellene a 2.-ra voksolok! :)

Zenzen írta...

szerintem az első megoldás jobb, hiszen van aki megosztotta, és van aki 'csak' követ :)

mrs__kovacs írta...

Nekem is az első a szimpatikusabb :]

Hajnal írta...

Szerintem teljesen mindegy, az esélyek nem változnak, de szerintem neked egyszerűbb lenne az első verzió. :) Úgyhogy az elsőre szavazok. :)

Adryenn írta...

Legyen mondjuk az első :D

Elíz írta...

Akkor ma sorsolás az első alapján!!! :)

Megjegyzés küldése