Variációk fehér pólóra - VII. rész

Jó rég volt már új rész ebből a sorozatból, pedig tényleg nagyon szeretem keresgélni a megfelelő cuccokat. Azonban mikor végre lett időm, hogy foglalkozzak vele, akkor meg egyszerűen sehogy sem sikerült semmit összehozni. Kitaláltam a stílust, de nem találtam jó darabokat, legalábbis olyanokat nem, amik maradéktalanul tetszenének. Ma viszont megszállt az ihlet és egy azték stílusú outfitet hoztam Nektek! (Egyébként ma is másik stílus volt az eredeti elgondolás :D)
Mi az amit tudni kell erről a stílusról: csodás színek, fémek, tollak, gyöngyök, geometrikus formák mind-mind megtalálhatóak benne. Gondoljunk csak egy azték papra - színes tollas fejék, vastag aranykarkötők és nyakláncok, gallérok, színes szoknya, elég feltűnő dolgok ezek. :) Szuper outfiteket lehet összehozni belőlük. Természetesen én ismét egy kevésbé merész/feltűnő szerelést állítottam össze, de talán nem is baj, hiszen így hétköznap is viselhető.

Nyaklánc: Mango - 3.995 Ft
Szoknya: H&M - kb. 5.000 Ft
Szandál: Zara - 4.995 Ft
Táska: Mango - 4.995 Ft
Mint látható a hangsúly a táskán van, gyönyörű a mintázata és a színei. Mivel a táska ennyire domináns mind a minták, mind a színek tekintetéből, ezért nem akartam mintás szoknyát, egyszínűben gondolkoztam végig. Nagy volt a dilemmám, de mivel mégsem akartam olyan egyszerűre a dolgot, ezért a választásom egy arany szoknyára esett. Azonban akartam még egy kis színt hozni, így elvetettem az arany gallért és a rengeteg türkiz gyöngyből álló nyakláncot választottam. A szandál és a táska bőrszínének harmóniája is nagyon megtetszett, valamint a szandál aranya szintén jól feldobja szerintem az összeállítást. Mint tudjátok mindig 4 darabbal egészítem ki a fehér pólót, a többi Rátok van bízva! Rengeteg szebbnél-szebb tollas, gyöngyös és fém kiegészítőt láttam, ki tudja, talán egyszer lesz még egy azték stílusú szett. :)

Hogy tetszik? Ti viselnétek? :)

4 megjegyzés:

Bellala írta...

Én minden további nélkül felvenném ezt a szettet :) Jól összeválogattad!

djkaty írta...

Ez a szett is jöhet, kedves Stylist. :-)

Elíz írta...

:) Köszi!

Elíz írta...

:D :$

Megjegyzés küldése