Jöhet vagy mehet?

Mostanában rászoktam, hogy az egyik véleményezni valót a divat, másikat a szépség témaköréből válasszam, így most sem lesz ez másként!

Liquid sand
Eddig csak relatíve sok pénzért lehetett hozzájutni a "folyékony homokhoz", azonban most hogy a Lovely is előrukkolt vele, kíváncsi vagyok, hányan fogjátok megrohamozni az állványokat 1-2 ilyen lakkért?

OPI - The Bond Girls

Véleményem: Jöhet! Eddig is tetszettek ezek a liquid sand hatású lakkok, a képen látható trendkiadásnál pedig már a nyálam is csorogni kezdett szinte. De ugye az OPI nem a legolcsóbb kategóriába tartozik, így eddig nem volt alkalmam kipróbálni - no de majd most!

Szalmakalap
Egy időben a vízparton kívül nem lehetett máshol látni, de manapság már egy sikkes, kis karimájú kalappal a városi outfitünket is feldobhatjuk anélkül, hogy megbámulnának. A széles karimájú kalapok pedig jó kiegészítői lehetnek vízparti szettünknek, s közben még a káros sugaraktól is védenek.

F&F, H&M, Stradivarius, Zara

Véleményem: Jöhet! Régen sokat mentünk tengerpartra nyaralni és én utáltam a szalmakalapjaimat, amik a fehér bőröm miatt a védelmi öltözékem szerves részét képezték. Persze amikor csak tudtam (értsd: kb. mindig) elblicceltem a viselését, így átélhettem a napszúrás csodálatos élményét is. Azóta felnőttem, s azon túl, hogy belátom milyen hasznos a viselése, rájöttem, hogy szuper kiegészítő is egyben! Mindenképpen be fogok szerezni egy olyan cuki darabot, mint amilyenek a képen is szerepelnek!

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

28 megjegyzés:

Unknown írta...

Nekem nagyon bejönnek az ilyesmi textúrájú körömlakkok. Mindegyik Lovely nagyon tetszik, és egy Opi is lapul mellettem. Az IsaDora trendkiadása érdekel még a legjobban! :)

djkaty írta...

A lakk jöhet, a szalmakalap is talán, megfelelő összeállítással. Mutatnál majd párat? :-)

Réku írta...

A kalap jöhet (van is), a lakk... hát... nem is tudom.

Réka írta...

Homokos lakk mehet, szalmakalap JÖHET :)

Névtelen írta...

körömlakkok nekem is jöhetnek, csak az ára azt még mindig sokallom.

Elíz írta...

Nekik is lesz liquid sand lakkjuk? :)

Elíz írta...

Persze, szívesen! :)

Elíz írta...

És milyen kalap? :)

Elíz írta...

:) Lovely-val sem teszel majd egy próbát?

Elíz írta...

Szerintem a Lovely nem lesz olyan drága! :)

djkaty írta...

Köszi :-)

Gabica írta...

háááát a liquid sand lakkok sosem tetszettek nekem, de mivel a Lovely kihozott néhány színt, ennyi pénzért már biztos kipróbálom, aztán ki tudja, lehet engem is elkap ez az őrület :D
a szalmakalap természetesen jöhet, nagyon vagány tud lenni egy jó kis fürdőrucival és valami frissítő itallal a parton :)

Nóra írta...

jöhetnek :)

Elíz írta...

:)
Így igaz! :)

Réka írta...

Nem tudom, lehet :) ha nagyon megtetszik a polcon, van rá esély. Láttam már "élőben" liquid sand lakkot egyik kolléganőm körmén, de az annyira nem tetszett, bár lehet csak a kék színe miatt...ráadásul lemosni sem könnyű.

Réku írta...

http://statigr.am/viewer.php#/detail/396929576918438488_50696139

mdollasnails írta...

Sand lakkok neeeeeem. Szalmakalap igeeen:-D

Elíz írta...

Neee, nincs okostelóm, így ha jól látom nem tudok beregisztrálni :( :D

Elíz írta...

A lemosást mindig is utáltam, ennek a lemosásába pedig még nem is gondoltam bele :D de bízok a jó kis Isanás lemosómban! :)

Elíz írta...

:D Nem is hittem volna, hogy nem tetszenek Neked, mondjuk most hirtelen nem is rémlik, hogy láttam-e a blogodon egyáltalán ilyen lakkot :o pedig most már van az a szuper lemosód is, ami leszedné seperc alatt! :)

Réku írta...

elvileg a blog fb- oldalán is meg lehet nézn a képeket :)https://www.facebook.com/pages/only-a-girl/311756995510394?id=311756995510394&sk=app_267091300008193 ... remélem, sikerül :)

Zitu írta...

Tegnap vettem meg a Lovely féle homokos lakkot, egyik körmömön már kipróbáltam, eddig nagyon bejön :D

Elíz írta...

Igen, így sikerült, köszi! :) Cuki a kalapod és jól áll! :)

Elíz írta...

Én is tegnap mentem el venni, de itt még nem kapható :( :D

Elíz írta...

Megtaláltam és awwww <3 azok a színek *.* Csak azért azok is egy drágább árkategóriába tartoznak, ha jól tudom :\

Anna írta...

Nekem mindkettő tetszik. :) Van szalmakalapom, nagyon szeretem nyáron viselni. :) A homokos-lakk (ettől az elnevezéstől most pink körömlakkot viselő travi fiúkákat látok magam előtt :D :D :D) is nagyon tetszik, de még nem láttam a Lovely lakkokat kirakva. :-/

Elíz írta...

:D
Én sem láttam még sajnos, pedig nagyon szeretnék már egyet!

Réku írta...

Köszi :)

Megjegyzés küldése