"Lakkozás határok nélkül" kihívás

Pár napja már megtalálható a blogon a második kihívás minden részlete, ITT tudjátok elolvasni, ha még nem tettétek volna! Remélem ehhez is sokan kedvet kaptok majd! :)


A felhívásban már láthattátok is, hogy az én országom India lett. Egyből a színek, a csillogás, a fűszerek és Bollywood jutottak eszembe. (Meg persze a hatalmas népesség, a szegénység és a Taj Mahal, no de most próbáltam valami vidámabb és színesebb manikűrt készíteni.) Tehát máris lett egy kiindulási alapom, amiből gyorsan született is egy épkézláb ötlet, amit pedig rövidúton meg is valósítottam a körmeimen, íme az eredmény:



A színekben egy percig sem gondolkoztam, már az elején a narancs-piros-sárga-arany kombót tűztem ki magam elé. Aztán eszembe jutottak a díszes szárik, így különféle hullmázó, kacskaringó mintákat álmodtam magam elé, amiket végül így valósítottam meg. S bár pont ezeket a színeket nem igazán kedvelem és használom a körmeimen, jelentem: most megtetszettek! :)
Mielőtt megkérdezném Tőletek, hogy mennyire tetszik az alkotásom, van itt még valami. Indiáról ugyanis nekem még valami rögtön beugrott: a bengáli tigris. Imádom a macskaféléket, így a tigrist is, annyira fenséges állat! Nem csak a csíkjait akartam megfesteni, hanem valami látványosabbat is szerettem volna, szerencsére a neten találtam inspirációt, így ez a manikűr született belőle, amiben egyébként India zászlajának az összes színe visszaköszön:
 


Hogy tetszenek az India ihlette körmeim? Ti milyet készítenétek?

Csatlakozzatok és teljesítsétek Ti is a kihívást, ha van kedvetek! :) Linkeljétek az elkészült műveket, nehogy lemaradjak róluk!

15 megjegyzés:

Panka írta...

a tigrises valami fantasztikus!:)) a másik is szép lett, bár annyira nem vagyok narancssárgás, ha a körmeimről van szó...
gondolkozom rajt én is, hogy alkotok valamit erre a kihívásra.:)

Unknown írta...

Nekem meg inkább az első változat tetszik, nagyon eltaláltad!

Unknown írta...

Mennyire otletes az első:) en a strasszosra komolyan azt hittem, hogy egy Mini hastanc szoknya darabja:)


www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

Elíz írta...

Köszönöm! Sajnos sikerült bele is nyúlnom meg a színekbe egymásba belemennem, de gondoltam csak felrakom, ha már szenvedtem vele! :D Ó, én sem, se pirosas, se sárgás, de most nagyon megtetszettek! :)

Elíz írta...

Köszi! :) Remélem a fakó képek ellenére átjön a lényeg! :)

Elíz írta...

:):)
Amúgy azok igazából egy lakkból kiszedegetett glitterek :D Mindent megtettem az elképzelésem tökéletes megvalósításáért! :D

mrs__kovacs írta...

Mindkettő nagyon ötletes és szép :]

Manna (mannakörmök) írta...

nagyon tetszik mind a kettő. :)

M. írta...

te jó ég! ez a tigris nagyon élethű lett ;)
szupi mind a két mani, az első úgy komplett tetszik, a második a tigris miatt. tehát mind a kettő tetszik! :)

Elíz írta...

Köszi csajok! :) Örülök, hogy tetszik Nektek!

Nóra írta...

annyira de annyira ügyes vagy!!!!!!!!!! <3

E73 bioarcapolas blog írta...


Mindkettő nagyon jó lett, ez első egy picivel jobban tetszik :)

Vikii írta...

aztaaaa. de ötletes *.* nagyon tetszik, ügyes vagy nagyon! :)

Elíz írta...

:$ Köszönöm! <3

Elíz írta...

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :)

Megjegyzés küldése